26 Ekim 2016 Çarşamba

MİCROSOFT OFFİCE UYGULAMALARI

                                 OFİS UYGULAMALARI




1-)MİCROSOFT WORD

    

      Çok kullanışlı bir kelime işlemci program olan microsoft word yazı çalışmalarının her safhasında rahatlıkla kullanabileceğimiz bir program olmasının yanında yaptığımız çalışmalarda oluşturduğumuz  dosyaları saklamak, şifrelemek, dosyalara ilave yapmak, belli bir bölümü çıkarmak istediğimiz bölümü istediğimiz şekilde değiştirmek biçimlendirmek tablo, sütun,satır eklemek, sayfayı sütünlara ayırmak gibi her türlü çalışmada  ilave olarakta , işlem yapma yeteneğinide kısıtlı olsa rahatlıkla kullanabileceğimiz bir program.


2-)MİCROSOFT EXCEL














     Bir  hesap tablosu  programıdır. Excel her türlü veriyi özellikle sayısal verileri  tablolar yada listeler halinde tutma ve bu verilerle ilgili ihtiyaç duyacağınız tüm hesaplamaları ve analizleri yapma imkanı sunan bir uygulama programıdır.


    Excel ile verilerle ilgili grafikler çizilebilir , kolay ve hızlı bir şekilde raporlar,özetler, hazırlayabilir  istenilen verilere ulaşılabilir sıralayabilir


3-)MİCROSOFT OUTLOOK

   





















   Outlook yalnızca e-posta göndermeniz, almanızı ve yönetmenizi sağlayan bir yazılım değildir;aynı zamanda takviminizi ve arkadaşlarınız, iş ilişkileriniz gibi kişileride yönetmenizi sağlar.Bunlara ek olarak, takviminizi internet aracılığıyla aileniz ve çalışma  arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.


4-)MİCROSOFT POWER POİNT






















   Microsoft power point bir sunu tasarlama ve düzenleme yazılımıdır.
   Power point, kullanıcılarına düzenleyebilmeleri için içine resim, yazı, 3 boyutlu nesneler , grafikler gibi nesnelerin eklenebileceği bir sayfalar sunar. Kullanıcılar bu sayfalarda istedikleri görünüm tasarımlarını gerçekleştirebilecek sunularını hazırlar.


5-) MİCROSOFT ONE NOTE






















 One note, yalnızca notlarınızı değil çok daha fazlasını bir araya getirmenizi ve düzenlemeniz için esnek bir yol sağlayan dijital bir not defteridir,Güçlü arama özelliği, taranmış belge veya resimlerdeki metinler gibi daha önce bulamadığımız bilgileri bulmanıza olanak tanır.







  KAYNAKLAR:
 *bilgisayarimi.blogspot.com
*www.excel.web.tr
*wikipedia
























         








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Manşet